Βραβείο Δαρβίνου 2012: Μαρία Παπαγιαννίδου

Οροθετική με τον ιό του HIV από τη δεκαετία του 90. Σε φαρμακευτική αγωγή από το 1995 μέχρι το 2007.

Γίνεται «αρνήτρια του AIDS», και σταματά να λαμβάνει τη φαρμακευτική αγωγή, καθώς θεωρεί πως τα ίδια τα φάρμακα δημιουργούν το σύνδρομο του AIDS, και όχι ο ιός του HIV.

Πεθαίνει πέντε χρόνια μετά, ανήμερα του Πάσχα.

Τραγική ειρωνεία. Όταν το ψέμα γίνεται θεωρία, η βλακεία κατακτά το mainstream.

Ο Δαρβίνος τη διάλεξε για το βραβείο του ατόμου που επιβεβαιώνει τη θεωρία του, ότι πεθαίνει και δεν αναπαράγει το είδος του αυτός που δεν έχει ετοιμαστεί για την επιβίωση.

Η Μαρία Παπαγιαννίδου είναι νικήτρια του βραβείου Δαρβίνου, και ηττημένη στη ζωή. Διότι η ίδια δε διάλεξε τη νόηση από τη συνωμοσιολογία.

2 thoughts on “Βραβείο Δαρβίνου 2012: Μαρία Παπαγιαννίδου

 1. Η Μαρία κατάφερε να ζήσει 5 ποιοτικά χρόνια αφότου σταμάτησε την λήψη του υδράργυρου που της χορηγούνταν από ιατρικά πρωτόκολλα που συνένταξαν διεστραμμένοι εγκέφάλοι
  Δυστυχώς, σταματώντας αυτά τα ματζούνια της κόλασης, δεν μπόρεσε να σταματήσει την θανατηφόρα αντίστροφη μέτρηση που της προκάλεσαν.

  Όσο για το AIDS και τον ιό (HIV) που δήθεν το προκαλεί;
  Ακόμα περιμένει απάντηση από τον τότε Υπουργό Υγείας Δ. Αβραμόπουλο και τους Π. Γαργαλιάνο-Κακολύρη και Μ.Κ. Λαζανά, πρόεδρο και γραμματέα αντίστοιχα της «Ελληνικής Εταιρίας Μελέτης και Αντιμετώπισης του AIDS», στο αν ποτέ αποδείχτηκε η ύπαρξη αυτού του ιού.

  Βλέπε εδώ τα φρικιαστικά γενόμενα στον 21ο αιώνα:
  http://www.hivwave.gr/pages/index.php?%C1%F0%EF%EA%E1%EB%FD%F0%F4%EF%ED%F4%E1%F2_%F4%EF_%27AIDS%27::%C6%E7%F4%DC%EC%E5_%F4%E9%F2_%E1%F0%EF%E4%E5%DF%EE%E5%E9%F2

 2. O μόνος διεστραμμένος εγκέφαλος είναι ο Peter Duesberg, ο οποίος έχει δηλώσει σε συνεντεύξεις του ότι θεωρεί τις γυναίκες και τους ανάπηρους μειωμένης αντίληψης» (sic), ενώ χαρακτηρίζει τους εγχρωμους και τους ομοφυλόφιλους «λάθη της εξελικτικής διαδικασίας».

  Ίσως αν δεν ήσασταν τόσο δειλοί και φοβισμένοι να μπορούσατε να δείτε την αλήθεια κατάματα και να καταλάβετε τα πιθανά κίνητρα ενός τρελού.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s